• Link folgt
 • Eintrag folgt
 • Coming soon
REJSE MODUL CARAL
- templer og pyramider, 5000 år gamle
- besøger den ældste by i Amerika
- 1 eller 2 dage

Forestil dig, at du ville være kun 3,5 timer væk fra den ældste by i Amerika og en af ​​de ældste bosættelser i menneskets historie ... uden at besøge den! Det er som at være i Egypten og ikke besøge pyramiderne!

Et MUST for historie- og kulturfans!

Vi vil vise dig, at Peru er så meget mere end bare Machu Picchu, som desværre for andre dele af landet stadig dækker andre vigtige sightseeing -steder med sin lange skygge. Caral, der blev bygget for omkring 5000 år siden, er en værdifuld juvel i opdagelseshistorien og uden tvivl et af de vigtigste steder i verden.
Så hvordan kan det være, at rejsende bruger omkring 2 til 3 dage på at besøge en 500 år gammel by (Machu Picchu), men ikke engang en dag for at lære mere om Amerikas moderkultur? Du har ingen undskyldning for at gå forbi - tag chancen og kom med os til Caral!
Perfekt som forprogram.

Ture garanteret med mindst 2 personer!

En dag eller to dage- vælg mellem to muligheder, afhængigt af din tid og interesse. En dagstur: starter 99 dollars pr. Person

 

Option 1:
CARAL, Full-Day

Denne heldagstur tager dig nordpå til Lima, til et arkæologisk sted tæt på floden Supe. Se en af ​​de ældste byer i menneskets historie og moderkulturen i hele Amerika!

B = Morgenmad ...................... L = Frokost

FULLDAY Lima - Caral - Lima......................................................................................................B-L
- Transfer tidligt om morgenen fra Lima til Caral, 3,5 timer
- Vandring fra parkeringspladsen til indgangen, forbi de første udsigtspunkter, som giver dig et glimrende overblik over stedet og den første mulighed for at tage billeder, 20 til 30 minutter
- Guidet tur i Caral, ca. 1. - 1,5 timer
- Frokost
- Tilbage til Lima

Fakta om Caral: America's Mother Cutlure, opkaldt efter stedet, hvor arkæologen Ruth Shady har udgravet pyramiderne og templerne siden midten af ​​1990'erne. Indtil i dag er mange hemmeligheder og mysterier forbundet med Caral: ingen ved, hvorfor der ikke kan findes cement. Var byen endnu større end hvad vi kan se i dag, og hvor mange mennesker boede der konstant? Og hvordan kunne de klare de utrolige 1000 års fred? Ingen mure omringede byen, i stedet for våben er der kun fundet musikinstrumenter - unikke i menneskets historie.
I begyndelsen af ​​året 2016 blev der gjort et opsigtsvækkende fund på det nærliggende sted Aspero, der også tilhørte Caral Culture:" Lady of the four Tupus" blev fundet, artefakterne viser tydeligt, at hun var medlem af det høje samfund.


   

   

   

   

   

   


  Option 2:
  CARAL og VICHAMA, 2-Day-Trip

  For at opdage den ældste by i Amerika samt to andre steder af samme kultur med masser af tid kan du vælge den anden mulighed, som inkluderer en overnatning på et meget dejligt strandhotel.

  Du vil også lære mere om arkitekturen i en anden pre-inca-kultur ved at besøge pyramiden Paramonga, bygget af Chimus, en højkultur i sig selv, da inkaerne besatte næsten hele det sydlige Stillehavs kystlinje. Efter faldet af Chimu -imperiet i 1463 blev alle deres bedste guldsmedere taget af inkaerne til Cusco for at realisere Korikanchas Golden Garden.

  B = Morgenmad ...................... L = Frokost

  Galapagos Inseln, EcuadorDAG 1 Lima - Caral - Paramonga - Huaura.............................................B-L
  - Transfer tidligt om morgenen fra Lima til Caral, 3,5 timer
  - Vandring fra parkeringspladsen til indgangen, forbi de første udsigtspunkter, som giver dig et glimrende overblik over stedet og den første mulighed for at tage billeder, 20 til 30 minutter
  - Guidet tur i Caral, ca. 1. - 1,5 timer
  - Frokost
  - Kør til Paramonga, Chimu-pyramiden fra 1100-tallet.
  - Kør til dit hotel ved Stillehavskysten og tæt på floden Huaura.
  - - Overnatning i Las Aldas


  DAG 2 Huaura - Vichama - Bandurria - Lima........................................B-L
  - Udflugt til Vichama, en meget vigtig afvikling af kulkulturen, se bygningen af ​​"sultfresken" og "frøen"
  - Kør til Bandurria med to pyramider fra Caral Culture
  - Frokost
  - Tilbage til Lima
  -- Overnatning i Lima

  Fakta om Vichama: det arkæologiske område har en udvidelse på omkring 18 ha og ligger tæt på kysten. Forholdet til Caral kan snart ses, da den også har "sunkne" cirkulære steder og bygninger med platforme. Men Vichama fortæller os om en dramatisk begivenhed, der skete for hans indbyggere. Ved et kig på templets vægge kan vi observere "sultfresken", der henviser til den katastrofale begivenhed i en lang tørrsæson, hvor indbyggerne i byen led af frygtelig sult.  • 1 dag: Pris pr. Person
  • op til 3 pers.: 159 €, 4 - 5 Pers.: 129 €, 6 eller flere pers.: 99 €
  • 2-dages tur: Pris pr. Person i dobbeltværelse
  • op til 3 pers.: 259 €, 4 - 5 Pers.: 229 €, 6 eller flere pers.: 199 €
  • ekstra gebyr for enkeltværelse (2-dages-tur)
  • € 30

  Inkluderet service
  -1 x overnatning (i tilfælde af en 2-dages-tur)
  - alle indgange
  - engelsktalende guide eller dansk guide
  - alle overførsler i privat bil med privat chauffør
  - morgenmad og frokost

  Ikke inkluderet
  - sygesikring, rejseforsikring
  - eventuelle ekstra udgifter som tip, souvenirs, drikkevarer osv.